Süleyman Uyar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen, kültürüne bağlı bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Süleyman Uyar İlköğretim Okulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, duyarlı düşünen bireyler olarak yetişmeleri ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" sorup sorgulayan bir birey olması için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: Ankara İl Milli Eğitim müdürlüğü "İlk Belgeselim" yarışması Ankara Birinciliği Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Mektuplar" etkinliğinde Ankara İkinciliği

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:45 - 14:35
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrenci Servis taşımacılığı vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, e tweening

WEB - https://suleymanuyar.meb.k12.tr

Adres - ORAN MAH. HİLMİ ÇAYIROĞLU CAD. SÜLEYMAN UYAR İÖO BLOK NO: 7 ÇANKAYA / ANKARA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Oran Sitesi, apartman site ağırlıklı bir yerleşim bölgesi olup, ticari merkezler az miktardadır. Yakınlarda avm ler vardır.

Ulaşım Otobüs, minibüs taksi gibi her tür ulaşım araçları mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 12,8 km uzaklıkta olup, sık toplu taşımı vardır. İl Merkezine 13,8 km uzaklıkta olup, sık toplu taşımı vardır.